logo zwart

Wijnbar Georges

Charmante wijnbar in Wezemaal

Vanuit een gedeelde passie voor wijn koesterden Dirk Claes en zijn echtgenote Ann de droom om een charmante wijnbar in Wezemaal op te starten. De schuur gelegen achter Brasserie Boeres – gerund door Matias en Tine Claes – leende zich daarvoor uitstekend als locatie. Het concept van Wijnbar Georges spreekt voor zich: less is more.

Wij bieden je een uitgebreide en ronduit indrukwekkende selectie aan wijnen per glas of per fles. Ook enkele speciaalbieren, alcoholarme en -vrije dranken zitten in ons assortiment. Dat vullen we op tijd en stond aan met verrassende ontdekkingen. Alle wijnen die geserveerd worden, kunnen achteraf aangekocht worden.

Wijnbar Georges & Brasserie Boeres als totaalbeleving

In onze sfeervolle setting kunnen tot wel 40 personen een onvergetelijke avond beleven. Opdat je van een streepje muziek zou kunnen genieten, verhuisde Dirk zijn collectie lp’s naar de bar. Voor jou als klant een fijne ontmoetingsplek creëren, dat is waar het bij Wijnbar Georges om draait. 

Als je voor een echte totaalbeleving wil gaan, kan je natuurlijk een bezoekje aan de wijnbar met een etentje in onze brasserie combineren. Je bepaalt daarbij zelf of je voor je diner een drankje bij Georges komt nuttigen of dat erna doet.

Huur Wijnbar Georges voor je evenement

Van 1 oktober tot 1 april is Wijnbar Georges elke donderdag en vrijdag geopend van 18.00 uur tot 01.00 uur. De ingang bevindt zich naast de poort van Brasserie Boeres. Tijdens de zomermaanden, op een van onze wijntripjes, hopen we voor jou enkele nieuwe wijnen te ontdekken voor de daaropvolgende winter.

Heb je binnenkort een privé– of bedrijfsevenement gepland en zoek je daarvoor nog een geschikte locatie? Huur dan Wijnbar Georges af. De praktische informatie over onze huurvoorwaarden kan je bij Dirk telefonisch verkrijgen.

Love is in the air! Daarom willen we jou graag het valentijnsmenu van Brasserie Boeres voorstellen:

Glaasje bubbels vol passie of een mocktail vergezeld van een amuse

***

Vitello tonnato

***

Zeebaarsfilet met zuiderse groenten, een liefdessalsa van tomaten en peterseliepuree

of

Lamsfilet met porto-rozemarijnsaus, geroosterde butternut en krieltjes

***

Un mariage parfait : rouge & noir

Fondantchocolade – braambes – cassis

Het valentijnsmenu is verkrijgbaar op 13 en 14 februari. De prijs ervan bedraagt € 72,00 per persoon. Gelieve voor zaterdag 10 februari te reserveren via www.boeres.be/contact met vermelding de ‘Valentijnsmenu’, telefonisch op 016 89 38 19 of via info@boeres.be.