logo zwart

Groepsreservaties

In een grote groep komen lunchen of dineren?

Heb je een ruime vriendenkring en wil je graag samen een toffe lunch of een diner beleven? Maak je deel uit van een gezellige familie die in groep iets wil vieren? Of vertoef je net in een zakelijk gezelschap en ben je nog op zoek naar een rustige plek om samen te eten? Dan is Brasserie Boeres misschien wel de geschikte locatie voor jou.

Wij ontvangen met plezier grotere groepen die we dan apart kunnen laten plaatsnemen. Op onze bovenverdieping (bereikbaar via een trap) zijn er twee aparte zaaltjes. In de kleine zaal kunnen maximaal zestien personen tafelen, in de grote maximaal 24. We kunnen de zaaltjes ook open zetten, zodat er één grotere zaal voor maximaal 35 gasten ontstaat.

Pergola met uniek uitzicht op onze wijnranken

Als derde groepslocatie hebben we nog een overdekte en verwarmde pergola op onze authentieke binnenkoer. Die kan geheel afgesloten worden bij slecht weer. Bij mooi weer kunnen we de zijwanden volledig openen, waardoor het lijkt alsof je buiten tussen de wijnranken zit. Specifiek bij regenachtig weer kunnen we 25 mensen ontvangen. In drogere periodes kunnen we dat aantal naar 35 gasten uitbreiden. Let er wel op dat onze pergola niet bruikbaar is in de koudere wintermaanden.

Onze drie zalen stellen we helemaal gratis ter beschikking, op voorwaarde dat je er luncht of dineert. Gelieve groepsreservaties ter plaatse in ons restaurant, per mail of telefonisch vast te leggen. Onze eigenaars Tine en Matias zullen dan alles in detail met jou bespreken.

Ter voorbereiding op je komst kan je alvast de sfeer in onze verschillende locaties opsnuiven via de foto’s op deze pagina. Team Boeres staat alleszins klaar om je lunch of diner vlot te laten verlopen!

Love is in the air! Daarom willen we jou graag het valentijnsmenu van Brasserie Boeres voorstellen:

Glaasje bubbels vol passie of een mocktail vergezeld van een amuse

***

Vitello tonnato

***

Zeebaarsfilet met zuiderse groenten, een liefdessalsa van tomaten en peterseliepuree

of

Lamsfilet met porto-rozemarijnsaus, geroosterde butternut en krieltjes

***

Un mariage parfait : rouge & noir

Fondantchocolade – braambes – cassis

Het valentijnsmenu is verkrijgbaar op 13 en 14 februari. De prijs ervan bedraagt € 72,00 per persoon. Gelieve voor zaterdag 10 februari te reserveren via www.boeres.be/contact met vermelding de ‘Valentijnsmenu’, telefonisch op 016 89 38 19 of via info@boeres.be.