Of je nu romantisch met twee of in een grote groep komt dineren, bij Boeres kan je de pure brasseriekeuken proeven. Onze chefs maken alle maaltijden vers voor je klaar en bereiden sauzen à la minute. Behalve onze vaste kaart vind je bij ons wisselende én seizoensgebonden weeksuggesties, waaronder mosselen, asperges en wild. Die presenteren we op de suggestieborden in onze zaak.
Onze keuken is open op dinsdag van 17.00 uur tot 21.00 uur. Van woensdag tot zaterdag opent die om 12.00 uur en sluit die om 21.00 uur. Belangrijk om te vermelden, is dat we onze tafels vanaf 17.30 uur uitsluitend voor restaurantbezoekers voorbehouden.
Hieronder kan je onze menukaart bekijken en je bezoek aan onze brasserie alvast voorbereiden. Let erop dat we bij groepen vanaf acht personen de keuze tot maximaal drie verschillende gerechten beperken. Voor inlichtingen over allergenen kan je je tot ons personeel wenden.
Goedgevulde kom dagverse soep met brood
€ 9,80
Bordvol Krok met garnituur en Boeres- of wit brood
€ 14,60
Krok vol-au-vent
€ 16,90
Krok bolognaise
€ 16,90
Kaaskroketten met garnituur (twee of drie stuks)
€ 18,00 | € 21,00
Garnaalkroketten met garnituur (Vanzegbroeck, twee of drie stuks)
€ 22,50 | € 25,80
Toast met verse champignons
€ 20,70
Toast met avocado & zalm
€ 20,70
Supplement frieten of kroketten
€ 4,00
Chips (zout of paprika)
€ 3,00
Grissini met humus
€ 9,90
Portie Orvalkaas (blokjes)
€ 12,00
Yakitorikipspiesjes met teriyakisaus
€ 13,80
Warme visballetjes
€ 13,90
Warme nacho’s met tomatensalsa & een guacamoledip
€ 16,00
Vier taco’s met pulled pork
€ 24,00
Koude tapasschotel
€ 25,90
Dagvers bordje soep
€ 8,00
Gegratineerde Werchterse geitenkaas
€ 17,50
Kaaskroketten met garnituur (één of twee stuks)
€ 12,50 | € 18,00
Garnaalkroketten met garnituur (Vanzegbroeck, één of twee stuks)
€ 17,50 | € 22,50
Duo van kaas- en garnaalkroketten met garnituur
€ 19,90
Scampi in currysaus met appeltjes of scampi van het huis (vijf stuks)
€ 20,80
Rundscarpaccio met truffelolie en parmezaan
€ 20,80
Gevulde taco’s met pulled pork en een barbecuesausje
€ 19,50
Tomaat-garnaal met garnituur (één stuk)
€ 24,90
Tataki van tonijn
€ 22,50
Suggesties zoals asperges & mosselen (zie bordjes op de toog)
Wezemaalse balletjes in tomatensaus
€ 21,50
Kipfilet met garnituur (*)
€ 24,50
Lievelingshapje van de Koningin (huisbereid)
€ 25,30
Tomaat-garnaal met garnituur (twee stuks)
€ 34,90
Steak met garnituur (*)
€ 30,90
Scampi in currysaus met appeltjes (negen stuks)
€ 29,20
Scampi van het huis (negen stuks)
€ 29,20
Kabeljauwhaasje in wijnsaus met warme groentjes
€ 33,50
Hermessteak met garnituur (*)
Belgische rundsbiefstuk van topkwaliteit gemarineerd in een eigen kruidenbereiding door Vangramberen
€ 37,50
Peuzelribbekes met garnituur
€ 26,80
Stoofpotje met Sint-Bernardus Abt
€ 25,80
Hammetje met graanmosterdsaus
€ 27,90
Gebakken champignons
€ 6,60
Huisbereide mayonaise met mosterd De Ster
€ 2,00
Supplement frieten of kroketten
€ 4,00
Supplement warme groenten
€ 6,60
Gegratineerde Werchterse geitenkaas op een toast met een warme dressing van perenblokjes met garnituur (vegetarisch)
€ 21,70
Hagelandse salade met spek & appeltjes
€ 23,90
Salade met scampi & spekjes
€ 25,70
Boeres Caesarsalade met kip, spek, ansjovis & croutons
€ 24,90
Tataki van tonijn met gemarineerde rauwe groentjes
€ 32,90
Spaghetti Boeres met een rijke saus
€ 18,20
Tagliatelle met zacht roomsausje, zalm & broccoli
€ 23,70
Lasagne
€ 18,90
Spaghetti met zongedroogde tomaatjes, basilicumpesto, pijnboompitjes & rucola (vegetarisch)
€ 21,50
Balletjes in tomatensaus met frietjes
€ 13,50
Kaaskroket met frietjes
€ 13,50
Garnaalkroket met frietjes (Vanzegbroeck)
€ 14,50
Kinderkoninginnenhapje met frietjes
€ 14,50
Spaghetti of lasagne
€ 13,50
Kinderribbekes
€ 15,50
Kinderijsje, rijstpap of chocolademousse
€ 8,80
Huisgemaakte rijstpap
€ 10,00
Wezemaalse warme appeltaart (Hag. S.)
€ 9,90
Wezemaalse warme appeltaart (Hag. S.) met ijs & slagroom
€ 12,20
Wezemaalse warme appeltaart (Hag. S.) met ijs, slagroom & koffie
dit is onze specialiteit
€ 14,70
Huisgemaakte chocolademousse
€ 9,90
Kinderijsje
€ 9,80
Coupe Vanille
met vanille uit Madagaskar
€ 10,80
Dame blanche
€ 11,90
Coupe brésilienne
€ 11,90
Coupe perenadvocaat (Hag. S.)
€ 12,80
Citroensorbet
€ 10,50
Coupe kolonel
citroensorbet met een scheutje wodka
€ 12,90
Coupe aardbeien (seizoen)
€ 13,00
Supplement chocoladesaus of slagroom
€ 2,00
Cheesecake
typische cheesecake van volle plattekaas, verrijkt met limoensap & vanille op een bodem van speculaas
€ 10,90
Citroncello
explosie van citroen, limoen & limoncello in macaronvorm
€ 12,90
IJspralines (per stuk)
€ 3,50
Met suiker
€ 7,30
Met siroop
€ 7,30
Met confituur
€ 7,30
Met ijs
€ 11,80
Met ijs & warme chocoladesaus
€ 12,90
Di: 17.00 uur – 22.30 uur
Wo – za: 11.30 uur – 22.30 uur
Zo & ma: Gesloten
Di: 17.00 uur – 21.00 uur
Wo – za: 12.00 uur – 21.00 uur
Vanaf 17.30 uur worden onze tafels voorbehouden voor restaurantbezoekers.
Van 1 oktober tot 1 april
Do & vr: 18.00 uur – 01.00 uur
Ingang via de poort naast Brasserie Boeres.
Love is in the air! Daarom willen we jou graag het valentijnsmenu van Brasserie Boeres voorstellen:
Glaasje bubbels vol passie of een mocktail vergezeld van een amuse
***
Vitello tonnato
***
Zeebaarsfilet met zuiderse groenten, een liefdessalsa van tomaten en peterseliepuree
of
Lamsfilet met porto-rozemarijnsaus, geroosterde butternut en krieltjes
***
Un mariage parfait : rouge & noir
Fondantchocolade – braambes – cassis
Het valentijnsmenu is verkrijgbaar op 13 en 14 februari. De prijs ervan bedraagt € 72,00 per persoon. Gelieve voor zaterdag 10 februari te reserveren via www.boeres.be/contact met vermelding de ‘Valentijnsmenu’, telefonisch op 016 89 38 19 of via info@boeres.be.