Activiteiten

Wezemaal

Een dagje Wezemaal

Boeres (59 van 253)

 

Gratis

Wijnbezoekerscentrum

Het pas volledig vernieuwde bezoekerscentrum van de Hagelandse wijn is beslist de moeite waard! Open in de winter op zondag tussen 13u – 17u. Of na afspraak (016 61 64 40)

In de gewelfde kelder onder het bezoekerscentrum kan u terecht voor een wijnproeverij. Vzw Steenen Muur verwent u met de lekkerste wijnen van hier. Contact en info: www.steenenmuur.be

Hier kan u ook steeds een afspraak maken om wijn te proeven in groepen.

 

Wandelen

en fietsen

Wezemaal is het kruispunt van heel wat prachtige wandel- fiets- en
mountainbikeroutes. We raden u zeker de prachtige Wijngaardbergwandeling aan door ‘Wezemaal Wijndorp’, langs de wijnranken en de historische stenen muur.

Boeres (199 van 253)

 

 

Boeres (49 van 253)

Afsluiter

Bij Boeres

Reserveer een tafeltje of een zaaltje voor groepen bij Brasserie Boeres. Geniet van een menu met heerlijke streekgerechten overgoten met de lekkerste Hagelandse wijnen of streekbieren. Op het zonnige terras is het heerlijk genieten!

Orval Ambassadeur

meer dan 10 jaar!

Orval-Ambassadeur

Orval

Ambassadeur


Hier zijn we trots op. Vandaar heeft het Orval bier dan ook een ereplaats in onze zaak en bieden wij u bij het proeven steeds de keuze tussen gekoelde Orval of Orval op keldertemperatuur (±14°) en jonge Orval of een gerijpte Orval (ouder dan 6 maanden).

Elke donderdag drinken Tine, Matias en Dirk om middernacht met 10 leden van de Orvalclub een Orval van 1 jaar oud uit hun gepersonaliseerde glazen vergezeld van lekkere Orvalkaasjes. De originele Orval-attributen aan de muur zijn er ook gekomen voor Carl Claes die kind aan huis was bij Orval.